Over mij

Ik ben Anne Kruit. Afgestudeerd aan de Fotovakschool in Rotterdam en in 2013 begonnen als freelance fotograaf. Dit is mijn website.

 

zelfportret.website.1Fotograferen is mijn passie. Ik ben al vanaf mijn vijftiende bezig met fotografie. Eerst nog met de oude Zenith van mijn opa, maar al gauw met mijn eerste zelf gekochte spiegelreflex camera. Na een cursus analoge fotografie aan de Open Universiteit Leiden en de Basisopleiding aan de Fotovakschool in Rotterdam succesvol te hebben afgerond, heb ik me eind vorig jaar ingeschreven voor de vakopleiding.

Ik schiet graag life style reportages en portretten van personen, families en kinderen. Naast mijn passie voor fotografie ben ik ook graag met eten en alles wat daarbij komt kijken bezig. Dit is de reden dat ik op dit moment ook aan het experimenteren ben met foodphotography.

Mijn werk kenmerkt zich door levendig kleurgebruik en het optimaal benutten van natuurlijk licht. Dit levert rustige, sfeervolle beelden op, die op zichzelf maar ook als serie een duidelijk verhaal vertellen. Misschien wel jouw verhaal?

Bekijk ook eens de Facebook pagina van Annekruitfotografie (bijvoorbeeld door te klikken op het Facebook- icoontje rechtsboven).

Anne Kruit